Faruk Özak Sahaya İndi

Trabzon amatör futbolunun nabzını uzun yıllardan beri tutan Yavuz Selim sahasının modern bir görüntüye büründüğünü belirten Bakan Özak, ”Uzun yıllar Yavuz Selim'in çamurunu yiyerek futbolcu olunuyordu.Artık Yavuz Selim sahasının modern çimi ile birlikte T

Faruk Özak Sahaya İndi

Trabzon amatör futbolunun nabzını uzun yıllardan beri tutan Yavuz Selim sahasının modern bir görüntüye büründüğünü belirten Bakan Özak, ”Uzun yıllar Yavuz Selim'in çamurunu yiyerek futbolcu olunuyordu.

Artık Yavuz Selim sahasının modern çimi ile birlikte Trabzon şehri ülkemize yetenekli futbolcular çıkararak inanıyorum. Trabzon şehri spor yatırımları birlikte tesis yönünden de ülkemizde söz sahibi olacağına inanıyorum“ dedi.

Bakan Özak Yavuz Selim saha'sında eski günlerini hatırlayarak futbol topu ile top saydırırken, bitmekte olan saha ve tribün inşaatında incelemelerde bulunarak Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerif Özgür 'den bilgi aldı. Sahada top oynayan minik sporcularla sohbet eden Özak onlarla fotoğraf çektirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler