Faruk Nafız Özak Veda ediyor

Haber61 – Haber Servisi – Adalet ve Kalkınma Partisindeki (AK PARTİ) 3 dönem kuralı ile bölgede önemli isimler siyasetten çekiliyor. Bu isimler arasında öyle siyasetçiler var ki bir döneme damgasını vurmuş kişiler.  Trabzon’da 3 dönem kuralı ile AK Parti

Faruk Nafız Özak Veda ediyor

Haber61 – Haber Servisi – Adalet ve Kalkınma Partisindeki (AK PARTİ) 3 dönem kuralı ile bölgede önemli isimler siyasetten çekiliyor. Bu isimler arasında öyle siyasetçiler var ki bir döneme damgasını vurmuş kişiler.  Trabzon’da 3 dönem kuralı ile AK Parti saflarında TBMM’de yer almayacak isim Faruk Nafız Özak olarak biliniyor. Özak, başarılı siyasi hayatına 2002 yılında girerek milletvekilliğinden, kabineye kadar bir çok alanda görev yaptı.

CANİKLİ’DE VEDA EDİYOR

Giresun’da 3 dönem kuralına takılan isim ise; Nurettin Canikli oldu. Canikli bölge siyasileri arasında en güçlü diğer isimlerden. Mecliste 2002 yılında milletvekili olarak göreve başlayan Canikli; son dönemini Bakan olarak geçirerek Haziran 2015 seçimlerinde AK Parti ile TBMM’ye veda ya hazırlanıyor.

RİZE’DEN ÇİFTE VEDA

Başbakan’ın memleketi Rize’de iki isim Haziran 2015’de AK Parti ile TBMM’de son 8 ayı var. Biri eski bakan Hayatı Yazıcı diğeri ise; Nusret Bayraktar. Yazıcı, Ahmet Davutoğlu Başbakanlığında kabinede yer alamayan isimler arasında. Bakanlıktan alınması çok konuşulsa da kendisinden hiç açıklama bu konu ile gelmedi. Bu isimler başka parti ile yeniden TBMM’ye girebilirler.

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler