Faruk Bal'dan TTSO'ya ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal, Türkiye'nin, dört bir yanında yaşanan ekonomik bağımsızlık, üretkensizlik ve kalitesizlik ile 21 yüzyılı kucaklayamayacağını söyledi.  Bal, beraberinde Genel Başkan Yardımcılarından Semih

Faruk Bal'dan TTSO'ya ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal, Türkiye'nin, dört bir yanında yaşanan ekonomik bağımsızlık, üretkensizlik ve kalitesizlik ile 21 yüzyılı kucaklayamayacağını söyledi.

 

Bal, beraberinde Genel Başkan Yardımcılarından Semih Yalçın, Trabzon milletvekillerinden Süleyman Latif Yunusoğlu'nun bulunduğu 8 milletvekili ile TTSO'yu ziyaret etti. MHP'nin projelerinden bahseden Faruk Bal, "Türkiye, Trabzon'da ve Türkiye'nin dört bir yanında yaşadığı bu ekonomik bağımlılık üretkensizlik, kalitesizlik ile 21. yüzyılı kucaklayamaz" dedi.

 

TTSO Başkanı Hacısalihoğlu da ithalat artışı ile sıkıntılar yaşadığını belirterek, "İthalat artışı ve sıkıntılar var. Üretimler ülkemizde yapılmış olsaydı bu sorunlar olmazdı. İthalat sıkıntısı istihdamı da olumsuz yönde etkiliyor. Ülkenin durumu ortada, ekonomik yönden sıkıntılarımız var. Hangi siyasi parti olursa olsun kadrolarını toplum için geliştirmesi gerekiyor" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel