Fanatik Kaymakam Ürgüp'e gönderildi

Haber61.Net – Haber Merkezi – Trabzon’un Maçka İlçesinin sevilen kaymakamı Alper Balcı, görevden alınarak Nevşehir Ürgüp’e tayin edildi. Sevilen kaymakam bölgede uzun yıllar görev yapmış bir kaymakam olarak yerini koruyordu. Öncesinde Rize’de görev yapan

Fanatik Kaymakam Ürgüp'e gönderildi

Haber61.Net – Haber Merkezi – Trabzon’un Maçka İlçesinin sevilen kaymakamı Alper Balcı, görevden alınarak Nevşehir Ürgüp’e tayin edildi. Sevilen kaymakam bölgede uzun yıllar görev yapmış bir kaymakam olarak yerini koruyordu. Öncesinde Rize’de görev yapan kaymakam AK Partili belediye başkanları ile anlaşamayarak sürüldüğü biliniyordu.

TRABZONSPORLU OLMAK ANADOLULUKTUR

Kaymakam Balcı’nın Trabzonspor fanatiği olduğu ve hiçbir Trabzonspor maçını kaçırmadığı da söyleniyordu.  Trabzonspor’un kuruluş yıl dönümünde yapmış olduğu "Trabzonsporlu olmak Anadoluluktur. Adanalı Alper Balcı, oğlu Türkbey Kayra Balcı niye Trabzonspor'u tutar? Anadolulu olduğu için, şikecilere karşı olduğu için, hırsızlara karşı olduğu için. Kupayı alana kadar söylemlerimiz devam edecektir. Ya verecekler ya yorulacaklar. Bu böyle biline" bu konuşmada da tüm Trabzonspor severlerin gönlünü kazanmıştı.

Alper Balcı, son olarak Maçka Belediye başkanlığa yeni seçilen Koray Koçhan ile aralarında sorun  olduğu biliniyordu. AK Parti; Maçka teşkilatı bu nedenle kendisinden sürekli olarak rahatsız olduğu kulislere yansıyordu.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler