Faciadan önce şok tweet!

10 işçinin hayatını kaybettiği olayla ilgili İstanbul Tabip Odası'ndan 4 ay önce şok bir tweet atıldığı ortaya çıktı. İstanbul Mecidiyeköy'de rezidans inşaatındaki asansör kazasında 10 işçi öldü. Kazanın ardından inşaatın iş güvenliği sorumlusunun da bulu

Faciadan önce şok tweet!
10 işçinin hayatını kaybettiği olayla ilgili İstanbul Tabip Odası'ndan 4 ay önce şok bir tweet atıldığı ortaya çıktı.
 
İstanbul Mecidiyeköy'de rezidans inşaatındaki asansör kazasında 10 işçi öldü. Kazanın ardından inşaatın iş güvenliği sorumlusunun da bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı.
 
32. KATTAN ZEMİNE ÇAKILDILAR
 
Mecidiyeköy'de yıkılan Ali Sami Yen Stadı'nın arazisine yapılan rezidans inşaatında işçileri taşıyan asansör saat 20.00 civarında 32. kattan zemine çakıldı. Olay yerine çok sayıda itfaiye, ambulans, polis ve AFAD ekibi sevk edildi. Kurtarma çalışmalarında 10 işçinin cesedine ulaşıldı.
 
İSTANBUL TABİP ODASI KAZADAN 4 AY ÖNCE UYARMIŞ
 
İstanbul Tabip Odası kazadan dört ay önce tweet atmıştı..10 işçinin hayatını kaybettiği olayla ilgili İstanbul Tabip Odası'ndan 4 ay önce şok bir tweet atıldığı ortaya çıktı.
 
İstanbul Tabip Odası, 15 Mayıs'ta Twitter hesabına projenin fotoğrafını koyarak, "Bu günden sesleniyoruz maalesef yarın bu inşaatlarda 8-10 işçi kardeşimizi kaybedeceğiz" diye yazmıştı.
 
Tabip Odası'nın uyarısından yaklaşık 4 ay sonra da acı olay meydana geldi ve yaşanan asansör kazasında 10 işçi hayatını kaybetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel