Eyup Aşık'tan en iddialı sözler

Haber61 - Haber Merkezi - Eski Bakan Aşık, Yomra’da İddialı konuştu.. Aşık  “Cumartesi günü yapılacak olan temayül yoklamasından 1. çıkmazsam aday olmayacağım” dedi Ak Parti Trabzon Milletvekili aday adayları tanıtım toplantısında Eyüp Aşık fırtınası esti

Eyup Aşık'tan en iddialı sözler

Haber61 - Haber Merkezi - Eski Bakan Aşık, Yomra’da İddialı konuştu.. Aşık  “Cumartesi günü yapılacak olan temayül yoklamasından 1. çıkmazsam aday olmayacağım” dedi 

Ak Parti Trabzon Milletvekili aday adayları tanıtım toplantısında Eyüp Aşık fırtınası esti.  Yomra İlçe teşkilatında aday tanıtım toplantısında partili vatandaşlara seslenen Eski Bakan Eyüp Aşık, yaptığı konuşmada şöyle konuştu:
 
 “30 yaşında milletvekili oldum. 20 sene çok zevkli heyecanlı ve sayısız hizmetlere el attım. Ben Trabzon’da 100 bin kişinin evine telefon, yol getirdim. Siyasette yeni kadrolar yetiştirdim. Belediye Başkanınız İbrahim Sağıroğlu gibi. Yaptığım hizmetlerin yanında vatandaşlarımla gönül bağı kurdum. Onlarla gönül bağı kurdum. Yomra’nın her yerini bilirim. Her mahallesine en az 10 defa gitmişim. Gittiğim yerlerde horonlarla, dualarla karşılanırdım. Burayla ayrı bir gönül bağım vardır.  Burada belediyeler kurdum, belediyeleri makinalarla donattım. Bunları anlatmak ta istemiyorum. Beni bilen biliyor. Trabzon’a hangi hizmetleri yaptığımı vatandaşım çok iyi biliyor. 10 yıldır dinleniyorum. Gelir misin dediler, eğer milletim ve taban beni isterse gelirim dedim. Gittiğim ilçelerde de baktım ki vatandaşım beni istiyor. Diyorlar ki Eyüp Aşık, yukarıdan işini sağlama almış. Hayır, ben hiçbir şey yapmadım. Kimsenin kapısını aşındırmadım aşındırmamda.
 
Ben size bağlıyım. Eğer siz bana evet derseniz ben varım. Partimiz temayül yoklamasını da ciddiye almayabilir ancak, ben temayülü çok benimsiyorum. Ben bakacağım,  Trabzon insanı beni istiyor mu diye. Vatandaşımız beni istemiyorsa ben yokum.  Temayülden önde 1. çıkmazsam ben yokum. Gezdiğim gördüğüm yerlerde de gördüm ki şahsıma ve geçmişte yaptığım hizmetlere ilgi alaka bitmemiş. Yüce Mevla’mın izniyle 49 kişinin içinden de 1. Çıkacağım. Bunda iddialıyım. Bunu da başarırsam onu her yerde okuttururum.  Ben Trabzon’da fırtına estirmek istiyorum.  Bu fırtınayı da sizlerle birlikte estireceğiz.  Sizler bana destek verirde aday gösterilirsem partimizin oy oranını da yukarlara çekeriz. Bunda da iddialıyız. Hep birlikte güçlü Türkiye, güçlü Trabzon. Destek sizden hizmet bizden olacak. Allah yar ve yardımcımız olsun.”

eyup-asik-(1).jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel