Eynesil'de ücretsiz dershane

Eynesil Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde Ücretsiz Dersane açıldı. İlköğretim 6–7–8 ve Lise 1–2–3 Sınıf öğrencilerine yönelik olarak verilen derslerde öğrencilere derslerine katkı sağlanmasının yanı sıra OKS ve OSS hazırlığında da büyük katkı sağlı

Eynesil'de ücretsiz dershane

Eynesil Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde Ücretsiz Dersane açıldı.

İlköğretim 6–7–8 ve Lise 1–2–3 Sınıf öğrencilerine yönelik olarak verilen derslerde öğrencilere derslerine katkı sağlanmasının yanı sıra OKS ve OSS hazırlığında da büyük katkı sağlıyor.

 

Eynesil Halk Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Ramazan Öztürk “Halk Eğitim Merkezi Hafta Sonu Dersanesini faaliyete geçirmiştik. Öğrencilerimiz ve velilerimiz Halk Eğitim Dersanesine büyük ilgi gösterdiler. İkinci dönemde de Halk Eğitim Merkezi dershanesi devan edecek. Derslerinde yeteri kadar başarı gösteremeyen ve daha iyi olmak isteyen öğrenciler Halk Eğitim Dershanesine yazılabilirler” dedi.       

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Topşir de “ İlçemizde faaliyet gösteren özel bir dershane yok. Dershane misyonunu Halk Eğitim Merkezi üstlenmiş durumda. Hafta Sonu Kursları Halk Eğitim Merkezi tarafından öğrencilerimize veriliyor. Özverili bir şekilde çalışan öğretmenlerimi, Halk Eğitim Merkezi çalışanlarını ve emeği geçenleri kutluyorum” dedi. 

          

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler