Evli Gence 'Küçük Sevgili' Cezası 8 Yıl

Samsun'da, 14 yaşındaki N.D. ile ilişki kurduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan evli ve 1 çocuk sahibi olan 25 yaşındaki Necmi Çavuş, 8 yıl 25 gün hapis cezasına çarptırıldı. Çavuş, son savunmasında "Birlikte alkol alıp uçucu madde kullanıyoruz. Rızasıyla

Evli Gence 'Küçük Sevgili' Cezası 8 Yıl

Samsun'da, 14 yaşındaki N.D. ile ilişki kurduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan evli ve 1 çocuk sahibi olan 25 yaşındaki Necmi Çavuş, 8 yıl 25 gün hapis cezasına çarptırıldı. Çavuş, son savunmasında "Birlikte alkol alıp uçucu madde kullanıyoruz. Rızasıyla seviştik. Ailesinden korktuğu için benden şikayetçi oldu" diye ifade verdi.

Samsun'un Tekkeköy İlçesi'nde geçen mayıs ayında, evli ve 1 çocuk babası Necmi Çavuş ile 2 aydır gönül ilişkisi yaşayan N.D., otomobilin içerisinde sevişti. Alkol ve ucucu madde kullandıktan sonra birlikte olan sevgililer, sabah olunca da evlerine gitti. Geceyi sokakta geçirdiği için ailesinin kızdığı küçük kız, Çavuş'un kendisini kaçırıp tecavüz ettiğini söyledi. Ailenin şikayeti üzerine gözaltına alınan Necmi Çavuş tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hakkında '15 yaşından küçük kıza tecavüz etmek' ve 'hürriyetinden yoksun bırakmak' suçlarından 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan ve tutuklu yargılanan sanık Çavuş, Samsun 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde son kez hakim karşısına çıktı. Suçlamaları kabul etmeyen Çavuş, "Sadece arkadaşız. Birlikte alkol alıp uçucu madde kullanıyoruz. Onun da rızasıyla seviştik. Ama ilişkiye girmedik. Ailesinden korktuğu için benden şikayetçi oldu" dedi.

Daha önceki duruşmalara katılan N.D. sanıktan şikayetçi olmadığını söyleyip, "Ailemden korktuğum için 'Zorla ters ilişkiye girdi' demiştim. Ancak sadece seviştik" demişti.

Mahkeme heyeti, sanığın 15 yaşından küçük mağdure ile rızasıyla cinsel ilişkiye girmek istediğini ancak ilişkinin olmadığını belirterek, işlenen suçun cinsel saldırı ve hürriyetten yoksun bırakma olduğuna kanaat getirip Necmi Çavuş'a toplam 8 yıl 25 gün hapis cezası verdi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel