Evleri kimler yakıyor?

Trabzon'un Akçaabat İlçesi Hıdırnebi Balıklı Yaylasında bir biri ardında yaşanan ev yangınları yayla sakinlerini endişeye sevk etti. Geçen yıl 3 evin kundaklandığı yaylada son bir ay içinde iki ev ve iki iş yeri yakıldı.Evlerin kundaklama sonucu yakıldığı

Evleri kimler yakıyor?

Trabzon'un Akçaabat İlçesi Hıdırnebi Balıklı Yaylasında bir biri ardında yaşanan ev yangınları yayla sakinlerini endişeye sevk etti. Geçen yıl 3 evin kundaklandığı yaylada son bir ay içinde iki ev ve iki iş yeri yakıldı.

Evlerin kundaklama sonucu yakıldığını belirleyen yayla sakinlerinden ve evi yakılan Ali Biryan, " Bu kadar evin yanmasını tesadüf olarak değerlendiremeyiz. sır akimin evinde diye düşünüyoruz. Kim neden yapıyor anlamış değiliz."dedi.

Olayı İlçeye bağlı Jandarmaya taşıdıklarını belirten Muhtar hakkı Bayraktar'da kundaklama endişesi taşıdığını belirterek, " Kim niye yapıyor bilemiyoruz ama gerekli araştırmayı yapılıyor. Er yada geç yakalanacaklar. Jandarma gerekli çalışmayı yapıyor. Zanlılar mutlaka bulunacak."ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler