Eve gitmeyen başkan

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç her akşam iki mahallede vatandaşlarla bir araya geliyor. Dün akşam Akoluk Mahalle Muhtarı Halis Çavdar'ın iftar davetine katılan Başkan Genç teravih sonrası da Bahçecik Mahallesi sakinleri ile buluştu.  Şeff

Eve gitmeyen başkan
Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç her akşam iki mahallede vatandaşlarla bir araya geliyor. Dün akşam Akoluk Mahalle Muhtarı Halis Çavdar'ın iftar davetine katılan Başkan Genç teravih sonrası da Bahçecik Mahallesi sakinleri ile buluştu. 
 
Şeffaf ve katılımcı belediyecilik anlayışının bir gereği olarak belediyenin kapılarının vatandaşlara her zaman açık olduğunun altını çizen Başkan Genç, "Seçim sürecinde halkın içinde olacağımızı, Ortahisar'ı halkı ile birlikte yöneteceğimizi hep dillendirmiştik. Sorunlara daha kısa süreli çözüm üretme, sorunları halktan dinleme anlamında ‘Halk Günleri’nin faydalı olacağına inanıyorum. Hizmet üretmede, belediye mekanizmasının bir parçası her zaman halk olacaktır’’ dedi.
 
Halka doğrudan ulaşmanın önemini vurgulayan Başkan Genç, "Seçim sürecinde ve sonrasında ilçemizin sorunlarının ve çözümlerinin farkındayız. Bunların çözümleri için gerekli mekanizmaları hedeflerimiz doğrultusunda harekete geçirdik ve zaman içerisinde bu çalışmaların güzel sonuçlarını hep birlikte inşallah göreceğiz. Tüm halkımızla el ele vererek daha güzel ve sorunsuz bir şekilde şehri gelecek nesillere sunacağımızdan hiç şüphemiz yok. Bunun için tüm ekibimizle biz hazırız ve yoğun bir çalışma sürdürüyoruz’’ diye konuştu.
BAŞBAKANIMIZA İLGİ HER ZAMANKİNDEN FAZLA
AK Parti’nin, Türkiye’nin ertelenen 300 yıllık hayallerini gerçekleştiren bir parti olduğunu kaydeden Başkan Genç, cumhurbaşkanlığı seçim sürecini de değerlendirdiği konuşmasında şunları söyledi: “Bu milletin kendine ait yüksek bir milli şuuru var. Kâh Menderes’te, kâh Özal’da, kâh Erbakan’da bunu gördük biz. Geçmişten bugüne her Cumhurbaşkanlığı seçimini krize dönüştürdüler. Devletin en tepesinde kontrol edici yeni bir vesayet sistemi oluşturdular. AK Parti bunu 2007 direnişiyle deldi ve ısrar etti. Bu topraklardan halkın tamamının seçeceği ilk devlet başkanıyla karşı karşıyayız. Medeniyetimiz açısından önemli bir gelişmedir. Yıllarca bu alışkanlıklara alışan topluluk elbette kendi iktidarını kaybetmemek için elinden gelen hadiseleri gerçekleştirecektir.
 
ÇATI DEĞİL, KOALİSYON
Bu blok aslında 2010 referandumunda hayır diyen blok. Eski Türkiye iddiasının sahibi olan, koalisyon Türkiyesi’nin sahibi olan bir blok. Bu çatı falan değil, koalisyon. Yeni bir istikrarsızlık üretmek üzere ortaya çıkmıştır. Demokrasiye kararınca prim verebilen jakoben anlayış seçmenin algısını anlayamamıştır. Oysa milletin 17 Aralık’ta Tayyip Erdoğan’ı yalnız bırakmamasının sebebi onu Çankaya’da görmek istemesidir." şeklinde konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel