Evden Kaçan Yengesini Vurdu

Ordu'nun Ünye ilçesi Tekkiraz beldesinde bir kişi, evden kaçtığı gerekçesiyle yengesini tabancayla vurarak ölümüne yol açtı.

Evden Kaçan Yengesini Vurdu

Ordu'nun Ünye ilçesi Tekkiraz beldesinde bir kişi, evden kaçtığı gerekçesiyle yengesini tabancayla vurarak ölümüne yol açtı.

Edinilen bilgiye göre, Taşlı köyünde sabah saat 05.00 sıralarında meydana gelen olayda, Onur F. (22) ile ağabeyi İlbey F.'nin eşi 2 çocuk annesi Rukiye F. (21) arasında 'evden kaçma' meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tabancayla Rukiye F.'yi kafasından vurduğu iddia edilen Onur F., yengesinin ölmediğini fark edince arabayla Ünye Devlet Hastanesi'ne getirdi. Burada yapılan ilk müdahalenden sonra Samsun'a sevk edilen Rukiye, yolda hayatını kaybetti. Hastanede yengesini evden kaçtığı için vurduğunu söyleyen Onur F., burada polise teslim oldu. Polis de, cinayetin jandarma bölgesinde işlendiği için katil zanlısını jandarmaya teslim etti.

Bu arada, Onur F.'nin bar cinayetinde 3 kişiyi öldüren Sami F.'nin kardeşi olduğu öğrenildi. Öte yandan, daha önce ailevi problemlerden dolayı evi terk ederek Ünye'deki babasının yanına giden Rukiye F.'nin buradan kaybolduğu, babasının polise başvurarak kızının bulunmasını istediği, daha sonra Rukiye'nin Trabzon Havaalanı'nda uçakla İstanbul'a gitmek üzereyken polis tarafından yakalanarak ailesine haber verildiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel