Evden 3 kamyon çöp çıktı!

İlkadım İlçesi Selahiye Mahallesi Eski Postane Sokak üzerinde bulunan Mustafa Akdağ'ın kiracı olarak kaldığı 3 katlı binanın giriş ve birinci katı çevredeki vatandaşlar tarafından İlkadım Belediyesi'ne çöp ev olduğu gerekçesiyle şikayet edildi. Şikayet üz

Evden 3 kamyon çöp çıktı!



İlkadım İlçesi Selahiye Mahallesi Eski Postane Sokak üzerinde bulunan Mustafa Akdağ'ın kiracı olarak kaldığı 3 katlı binanın giriş ve birinci katı çevredeki vatandaşlar tarafından İlkadım Belediyesi'ne çöp ev olduğu gerekçesiyle şikayet edildi. Şikayet üzerine İlkadım Belediyesi zabıta ve çevre temizlik ekipleri ile polis Akdağ'ın evine gitti. Evin boşaltılması için Akdağ, ikna edildi. Çöp toplayan ve evinde biriktiren Akdağ, polis ekiplerine iki yıl önce yine belediye ekiplerinin evini temizlemesi üzerine haber yayınlanan Samsun'daki yerel bir gazeteyi gösterdi. Polisler de Akdağ'a yakın ilgi göstererek gazeteyi birlikte inceledi. Ekipler daha sonra evden 3 kamyon çöp çıkarıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel