Evdekileri düşündü polisten kaçtı...

Sürmene ilçesinde yakalanan zanlı, sağlık raporu alınması amacıyla götürüldüğü hastanede polisin elinden kaçmak isterken yeniden gözaltına alındı.İlçeye bağlı Soğuksu Mahallesi'nde, "basit yaralama" olayına karıştığı gerekçesiyle hakkında yakalama kararı

Evdekileri düşündü polisten kaçtı...

Sürmene ilçesinde yakalanan zanlı, sağlık raporu alınması amacıyla götürüldüğü hastanede polisin elinden kaçmak isterken yeniden gözaltına alındı.

İlçeye bağlı Soğuksu Mahallesi'nde, "basit yaralama" olayına karıştığı gerekçesiyle hakkında yakalama kararı bulunması yüzünden İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan H.B, daha sonra sağlık raporu alınması için ilçedeki hastaneye götürüldü.

Hastanedeki muayenesinin ardından polislerin bir anlık dalgınlığından yararlanıp yaya olarak kaçmaya başlayan H.B, kısa süre sonra polislerce yeniden yakalandı.

İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülen H.B'nin, buradaki ifadesinde, "eşinin yatalak hasta olması ve çocuklarına bakacak kimse bulunmadığı için kaçmak istediğini ancak daha sonra vazgeçtiği" söylediği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel