Evde çıkan yangın korkuttu!

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Soğuksu Mahallesi Hasan Ali Yücel Caddesi üzerindeki bir apartmanının dördüncü katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Hasan ve Fatma Önder çiftinin 3 çocuğu ile kirada oturduğu dairede çıkan yangını göre

Evde çıkan yangın korkuttu!

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Soğuksu Mahallesi Hasan Ali Yücel Caddesi üzerindeki bir apartmanının dördüncü katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Hasan ve Fatma Önder çiftinin 3 çocuğu ile kirada oturduğu dairede çıkan yangını gören vatandaşlar durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri apartmanın dördüncü katındaki yangını büyümeden kontrol altına aldı. Kısa sürede söndürülen yangın, evde maddi hasara neden oldu. Hasan Önder ve çocukların yangın anında evde olmadığı ancak Fatma Önder’in evde yangın sırasında bulunması nedeniyle dumandan etkilendiği ve olay yerine gelen 212 ambulansında müdahale edildiği ve durumunun iyi olduğu bildirildi.

Öte yandan yapılan ilk incelemede yangının elektrik kontağından çıkmış olabileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel