Ev değil kuyumcu dükkanı

Trabzon’un Gülbaharhatun Mahallesi’nde dün akşam bir eve giren hırsızlar evden çok miktarda altın ve ziynet eşyası çalarak kayıplara karıştı.Ev sahibi İ.S’nin polise verdiği ifadesinde yatak odasında baza içerisinde sakladığı 22 adet Trabzon hasır bilezik

Ev değil kuyumcu dükkanı

Trabzon’un Gülbaharhatun Mahallesi’nde dün akşam bir eve giren hırsızlar evden çok miktarda altın ve ziynet eşyası çalarak kayıplara karıştı.

Ev sahibi İ.S’nin polise verdiği ifadesinde yatak odasında baza içerisinde sakladığı 22 adet Trabzon hasır bilezik, 8 adet çeyrek altın, 8 adet 22 ayar bilezik, 30 gramlık hasır altın, 2 adet inci kolye, 1 adet 22 ayar gerdanlık, 4 adet 22 ayar çocuk bileziği, 1 adet alyansının çalındığını belirtti. İ.S ifadesinde kapı ve pencerelerde zorlama olmadığını, şüphelendiği kimsenin bulunmadığını söyledi.

Olayla ilgili inceleme sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel