Etkinlik neden iki ayrı yerde?

Trabzon Federasyonu, Trabzon Etkinliklerinin aynı anda Ankara ve İstanbul'da neden yapıldığına dair bir açıklama yaptıAçıklamada İstanbul'da yapılacak olan etkinliğin Ankara'da ki organizasyon yetkililerinin kararsızlığının etkili oludğu belirtildi. Dr. H

Etkinlik neden iki ayrı yerde?

Trabzon Federasyonu, Trabzon Etkinliklerinin aynı anda Ankara ve İstanbul'da neden yapıldığına dair bir açıklama yaptı

Açıklamada İstanbul'da yapılacak olan etkinliğin Ankara'da ki organizasyon yetkililerinin kararsızlığının etkili oludğu belirtildi. 

Dr. Haydar Dulkadiroğlu'nun imzasıyla yayınlanan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Birlik ve beraberlik adına Ankara’da yapılan etkinlikleri düzenleyen kişilerle gereken görüşmeler yapılarak, 2013 yılında İstanbul’da yapılması için prensip kararı alınmıştı. Ancak ilerleyen süreç ve belli bir safahattan sonra Ankara’daki organizasyon yetkilileri karar değiştirdiklerini ve 2013 yılında da Ankara’da yapacaklarını tarafımıza bildirmişlerdir. İş bu nedenle de her iki ilde ayrı ayrı yapılması durumu ortaya çıkmıştır.

Trabzon Federasyonu olarak, etkinliklerin yapılacağı Feshane Kongre ve Kültür Merkezi ile de önceden sözleşme yapılmış olması nedeniylede iptali veya ertelenmesi söz konusu olmamıştır. Ayrıca İstanbul’da yaşayan 1.5 Milyon hemşerimizin de talebi ve beklentileri dikkate alınarak etkinliklerin yapılmasının doğru olacağı kanaatine varılmıştır.

Trabzon’un Fetih günlerinde de Trabzon Federasyonu olarak etkinlikler yapmayı planlamaktayız. Trabzon’un fethi ve kurtuluşu günleri Trabzon ve Trabzonlular için simgesel günler olup federasyonumuz tarafından çok önemsenmektedir.

İlginize teşekkür eder, gereğini bilgilerinize sunar, çalışmalarınızda başarılar dileriz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler