Esnaftın Gümrükçüoğlu ilgisi

Demirkırlar Sanayi Sitesi Dernek Başkanı Hasan Alkan, kendilerine desteğinden dolayı Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na teşekkür etti. Hasan Alkan yaptığı açıklamada, Trabzon Belediyesi'nin çalışmalardan memnun olduklarını belirterek, ih

Esnaftın Gümrükçüoğlu ilgisi

Demirkırlar Sanayi Sitesi Dernek Başkanı Hasan Alkan, kendilerine desteğinden dolayı Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na teşekkür etti.
 

Hasan Alkan yaptığı açıklamada, Trabzon Belediyesi'nin çalışmalardan memnun olduklarını belirterek, ihtiyaçları olduğunda belediyeyi her zaman yanlarında gördüklerini belirtti.


Alkan, belediye ile ilgili bir işleri olduğu zamanda taleplerinin yerine geldiğini ifade ederek, şunları kaydetti:


''Son olarak kanal ve logarlarımızda tıkanmalar olmuştu ve aradığımızda belediye hemen gelip 300 metre boyundaki kanalı, kanal açıcı araçla temizlediler. Demirkırlar esnafı olarak bize gösterilen ilgiden memnunuz. Biz yönetim olarak esnaf arkadaşlarımızın dertlerini dinliyor belediyedeki ilgili arkadaşlara iletiyoruz. Demirkırlar esnafı olarak başta Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu olmak üzere belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum.''
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler