Esnaftan Başkan'a teşekkür!

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu İskenderpaşa esnafını ziyaret ederek sorun ve isteklerini dinledi.Belli bir program dahilinde mahalle ve esnaf ziyaretlerinde bulunmaya gayret gösterdiklerini kaydeden Gümrükçüoğlu vatandaşların görüş

Esnaftan Başkan'a teşekkür!

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu İskenderpaşa esnafını ziyaret ederek sorun ve isteklerini dinledi.

Belli bir program dahilinde mahalle ve esnaf ziyaretlerinde bulunmaya gayret gösterdiklerini kaydeden Gümrükçüoğlu vatandaşların görüş ve önerilerinin kendileri için önemli olduğunu söyledi.

 

Kentin nabzını en iyi esnafın tutabileceğini altını çizen Gümrükçüoğlu esnaf ziyaretlerine önem verdiklerini ifade etti. Trabzon’u geleceğe taşıyacak çalışmaları vatandaşlar ve esnafların katkı ve destekleriyle yaptıklarını belirten Gümrükçüoğlu, amaçlarının birlik ve beraberlik içerisinde Trabzon’u en iyi yerlere getirmek olduğuna dikkat çekti.

İskenderpaşa Mahallesi esnafı Başkan Gümrükçüoğlu’nun ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek her zaman sorun ve isteklerini dinleyen ve çözüm getirmeye gayret gösteren Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler