Esnaf başka teşekkür etti

 Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu Çarşı Mahallesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Gümrükçüoğlu ziyaret sırasında Kahramanmaraş Caddesi'ni Uzun Sokak'a bağlayan Mısırlıoğlu Sokak'ta yıllardan beri sorun olan ve belediye tarafından 571 bin 893TL’ye k

Esnaf başka teşekkür etti

 

Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu Çarşı Mahallesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Gümrükçüoğlu ziyaret sırasında Kahramanmaraş Caddesi'ni Uzun Sokak'a bağlayan Mısırlıoğlu Sokak'ta yıllardan beri sorun olan ve belediye tarafından 571 bin 893TL’ye kamulaştırılarak üzerindeki ev ve bahçe duvarı yıkılan alanda incelemelerde bulundu. 
 
Ziyarette Başkan Gümrükçüoğlu’na yıkımdan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle esnafı, “Yılarca kamulaştırılmasının yapılıp yıkılmasını istediğimiz tek katlı ev ve bahçe duvarının yıkıldığını görmek bizleri oldukça memnun etti. Sayın Başkanımızdan Allah razı olsun, ölmüşlerine nur yağdırsın, sokağımızı çok güzel yaptı. Mahallemizde büyük bir sorunu çözmüş oldu. ‘61 proje’ yapacağım dedi 361 projeye çıktı. Çorbada tuzu olan herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.
 
Vatandaşların yakın ilgisinden oldukça memnun olan Gümrükçüoğlu “ Sizlere hizmet etmek bizim için şereftir. İnşallah çok daha güzel işlere hep birlikte imza atacağız. Yıkılan yerin en kısa zamanda peyzaj düzenlemesini yapıp çok güzel bir görünüme kavuşmasını sağlayacağız. Trabzon’umuzun sokaklarını Trabzonluya yakışır bir şekilde pırıl pırıl yapacağız” ifadelerini kulandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel