Eski TS'li kanseri yendi!

Bir dönem Trabzonspor'da da forma giyen Özgür Bayer'e, Geçen ağustos ayında lenf kanseri teşhisi konuldu. Tecrübeli savunma oyuncusu, yaklaşık 7 ay süren zorlu bir mücadele sonrası amansız hastalığı yenip, sağlığına kavuştu. Son olarak geçtiğimiz sezon Ad

Eski TS'li kanseri yendi!

Bir dönem Trabzonspor'da da forma giyen Özgür Bayer'e, Geçen ağustos ayında lenf kanseri teşhisi konuldu. Tecrübeli savunma oyuncusu, yaklaşık 7 ay süren zorlu bir mücadele sonrası amansız hastalığı yenip, sağlığına kavuştu. Son olarak geçtiğimiz sezon Adanaspor'da görev yapan 36 yaşındaki futbolcu, yeşil sahalara veda ettiğini belirterek, "Bundan sonra antrenör olarak Türk futboluna hizmet etmek istiyorum" diye konuştu. 

Futbola Soma Linyitspor altyapısında başlayıp 1978 yılında Beylerbeyi'nde profesyonellikle

ozgurbayer.jpg

tanışan Özgür, 2002'de Yozgatspor'dan transfer olduğu Denizlispor'da yıldızını parlattı. Yeşil siyahlı forma altında başarılı maçlar çıkaran deneyimli stoper 2005'te Trabzonspor'a transfer oldu. Trabzonsporda'da üç sezon forma giyen Özgür Bayer daha sonra Osmanlıspor, Kayseri Erciyesspor, Gaziantepspor, Kocaelispor, Ankaragücü, Giresunspor, Boluspor, Karşıyaka, Denizlispor ve son olarak Adanaspor'da oynadı. Profesyonel kariyerine Adanaspor'da son verip antrenörlük kursuna katılarak UEFA B lisansı alan Özgür futbol yaşamında yeni bir sayfa açmaya hazırlanırken, ağustos ayında kanser teşhisiyle sarsıldı. İlk şoku atlatıp hastalıkla savaşa başlayan Özgür Bayer, İzmir'de Medical Park Hastanesi'nde 7 ay süren tedavi sonucu sağlığına kavuştu. Şu anda sadece kontrol amacıyla hastaneye gittiğini söyleyen Özgür, "Zor bir maçı kazandım. En kısa sürede teknik adam olarak sahalara dönmeye hazırlanıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler