Eski TS yönetici başkandan açıklama!

Beylikdüzü’nde seçimi kimsenin kaybetmediğini söyleyen İmamoğlu, “Herkesin belediye başkanı olacağım. Bunun için herkes kazandı” dedi. İstanbul’da AK Partili belediyeden başkanlığı kazanan tek isim olan CHP’li Ekrem İmamoğlu, önemli açıklamalarda bulundu.

Eski TS yönetici başkandan açıklama!
Beylikdüzü’nde seçimi kimsenin kaybetmediğini söyleyen İmamoğlu, “Herkesin belediye başkanı olacağım. Bunun için herkes kazandı” dedi.
 
İstanbul’da AK Partili belediyeden başkanlığı kazanan tek isim olan CHP’li Ekrem İmamoğlu, önemli açıklamalarda bulundu. Resmi olmayan sonuçlara göre başkanlığı kazanan Ekrem İmamoğlu, “Gayet güzel bir seçim günü yaşadık. Belki o gün yarıştık ama bundan sonra beraber üreteceğimiz bir süreç başladı. Artık o sandığa atılan her oy bizim oyumuz. Ben her oyun bize atılmış olduğunu düşünerek hareket ediyorum” dedi.
 
“SOKAĞA ÇIKMAK İÇİN ŞİMDİDEN HEYECANLANIYORUM”
 
Vatandaşların desteğinin kendilerine inanılmaz bir sorumluluk kattığını söyleyen İmamoğlu, “Heyecanımız daha büyük. Seçim günü olan heyecanımdan daha heyecanlıyım. Bir an önce sorun tespiti ve projeleri hayata geçirme sürecini yaşamak istiyorum” diye konuştu.
Projelerini bir bir hayata geçireceğini kaydeden İmamoğlu, “Beylikdüzü aslında sosyal demokrasinin, iyi belediyecilik unsurlarının uygulanabileceği bir tarla. İyi tohum atarsanız iyi ürün toplayabileceğiniz bir ortam. Sosyal yaşam, insanları hayata kazandıracak projeler ile özellikle doğayı zengin kılacak, denizi, sahili güçlü kıracak projelerle her anı yaşanan bir Beylikdüzü kuracağız” şeklinde konuştu.
 
“KİMSE ÜZÜMLESİN, SEÇİMİ HERKES KAZANDI”
 
İlçe başkanlığı sürecinde Beylikdüzü’nde girmediği hanenin kalmadığı söyleyen İmamoğlu, “En az oy aldığımız mahallelerde dayanışma evlerini oluşturduk. Bize oy vermesi önemli değil, birbirimizi tanımak için irtibat noktaları kurduk. Oy vermesin, önemli değil insanlar bizi tanısın yeter diye hareket ettik. 2-3 gündür sokaklarda geziyorum ve mutsuz kimse yok. Siyasi olarak farklı partilere oy veren vatandaşlar kaybettik diye düşünmesinler. Kazandık diye düşünenler, ben Beylikdüzü’nde yaşayan herkesin belediye başkanıyım. Kişisel ayrım yapmayacağım. Bunların hiçbiri lafta kalmayacak. Diyalog asla ve asla kopmayacak” dedi.
 

İmamoğlu'un Özkan Sümer Başkanlığı döneminde Trabzonspor'da yöneticilik yapıyordu 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel