Eski Trabzon Valisinden Başkan'a ziyaret

2007-2009 yıllarında Trabzon Valiliği yapan Nuri Okutan, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu makamında ziyaret etti.Trabzon’da görev yaptıkları dönemlerde KASTAŞ’a emek veren valilerin bir araya getirileceği tören için Trab

Eski Trabzon Valisinden Başkan'a ziyaret

2007-2009 yıllarında Trabzon Valiliği yapan Nuri Okutan, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Trabzon’da görev yaptıkları dönemlerde KASTAŞ’a emek veren valilerin bir araya getirileceği tören için Trabzon’a gelen Trabzon eski Valisi Nuri Okutan, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ile birlikte Başkan Gümrükçüoğlu’nu makamında ziyaret ederek hasret giderdi.

Trabzon’da görev yapmış olmanın onurunu yaşadığını ifade eden Okutan, “Bu şehirde çok güzel iki yılım geçti. Sayın Başkan ile birlikte Trabzon’a hizmet ettik.  Trabzon’un sürekli olarak daha da geliştiğini görmek beni çok mutlu ediyor” dedi.

Nuri Okutan’ın Trabzon’un bir elçisi olduğunu ifade eden Başkan Gümrükçü ise, “Trabzon’a emeği geçen valililerimizi şehrimizde görmek bizleri son derece mutlu ediyor. Sayın Okutan KASTAŞ’a olan katkıları ile zihinlerde yer etmiştir. Kendisine hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Kendisi Trabzon’un bir elçisidir” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler