Eski Sağlık Bakanı Akdağ Trabzon'da

 AK Parti Genel Merkezi’nin düzenlediği Trabzon Bölge Toplantıları için Trabzon’a gelen eski Sağlık Bakanı ve Erzurum Milletvekili Recep Akdağ, AK Parti Genel Merkez Trabzon Koordinatörü ve Rize Milletvekili Nusret Bayraktar ve Trabzon Belediye Başkanı Dr

Eski Sağlık Bakanı Akdağ Trabzon'da

 

AK Parti Genel Merkezi’nin düzenlediği Trabzon Bölge Toplantıları için Trabzon’a gelen eski Sağlık Bakanı ve Erzurum Milletvekili Recep Akdağ, AK Parti Genel Merkez Trabzon Koordinatörü ve Rize Milletvekili Nusret Bayraktar ve Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, sivil toplum örgütleri ile bir araya geldi. 
 
Şehrin nabzını tutmak ve halkın görüşlerini almak için bir dizi görüşme için Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi'ne gelen heyeti Makine Mühendisleri şube Başkanı Şaban Bülbül ve İnşaat Mühendisleri Başkanı Mustafa Yaylalı kapıda karşıladı.
 
Konuşmasına Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen bombalı saldırıda hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet , yakınlara sabır dileyerek başlayan Akdağ, ülkenin kritik bir süreçten geçtiğini belirtti. Akdağ, "Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde meydana menfur saldırı hepimizi derin bir üzüntüye sevk etmiştir. Bu coğrafyanın insanları olarak bizler çok uzun süredir terör belasının sıkıntılarını çeken bir milletiz. Jeopolitik konumu itibari ile ülkemiz gerek uluslar arası örgütlerin gerekse komşularımızın bir çok hesabının odak noktası durumundayız. Bizler güçlü bir Türkiye olarak fırsatçılara göz açtırmayacak teröre asla boyun eğmeyeceğiz" dedi.
 
Eski Bakan Akdağ, Türkiye'nin son on yılda yaşadığı değişime vurgu yaparak, "Türkiye çok değil bundan on yıl önce gerçekten çok zor durumda bir ülke konumunda idi. Ülkenin o zor dönemlere düşmesinin ana sebebi koalisyon hükümetleridir. Geçmişe baktığımızda Türkiye koalisyon hükümetleri ile çok ağır bir şekilde geriye gitmiştir. Şimdi biz baktığımızda Türkiyede çok önemli bir sağlıkta dönüşüm programı uyguladık. Bütün dünyanın bugün takdir ettiğini çok önemli değişikliklere imza attık. Düşük maliyetle yüksek erişim olduğu ve kalitenin de gittikçe arttığı bir sağlık sistemi kurduk. Bir koalisyon hükümeti döneminde bunu hayal bile edemezdiniz. Ülkemiz AK Parti'nin tek başına iktidar olması ile yakaladığı güven ve istikrar ortamı sayesinde bugün çok farklı bir konuma yükselmiştir. Bunu en çok yurt dışında uluslararası toplantılara katıldığınız zaman hissedip, görüyorsunuz" dedi.
Recep Akdağ, konuşmasının ardından oda üyelerinin kendisine yönelttiği soruları cevapladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler