Eski futbolcu toprağa verildi

Trabzonspor'un dün akşam UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Fransa'nın Lille takımı ile oynadığı maçı izlerken fenalaşan eski futbolcu, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, dün bir kahvehanede Galatasaray-Fenerbahçe lig maçını i

Eski futbolcu toprağa verildi

Trabzonspor'un dün akşam UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Fransa'nın Lille takımı ile oynadığı maçı izlerken fenalaşan eski futbolcu, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, dün bir kahvehanede Galatasaray-Fenerbahçe lig maçını izledikten sonra evine giden eski futbolcu Ahmet Can Satılmış (57), ailesiyle birlikte Trabzonspor-Lille maçını izlerken fenalaşarak Trabzon Ahi Evren Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim Hastanesi'ne kaldırıldı. Satılmış, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Trabzon amatör takımlarından Necmiatispor'un yanı sıra Amasyaspor, Erzurumspor ve Akçaabat Sebatspor'da futbol oynayan ve bir süre Trabzon'da antrenör olarak

görev yapan Ahmet Can Satılmış'ın cenazesi, bugün İskendarpaşa Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Bostancı Aile Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazeye bazı Trabzonsporlu yöneticiler de katılırken, Kulüp Başkanı Sadri Şener çelenk gönderdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler