Eski belediye binasının yerinde ne olacak?

HABER61.NET-HABER MERKEZİ-Trabzon Meydan parkında bulunan Eski Belediye Binasını olarak bilinen tarihi binanın ne olacağına dair bilgileri ilk ağızdan dinledik. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan fevzi Gümrükçüoğlu yaptığı açıklamalada ev habnımlar

Eski belediye binasının yerinde ne olacak?

HABER61.NET-HABER MERKEZİ-Trabzon Meydan parkında bulunan Eski Belediye Binasını olarak bilinen tarihi binanın ne olacağına dair bilgileri ilk ağızdan dinledik. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan fevzi Gümrükçüoğlu yaptığı açıklamalada ev habnımlarınada müjde verdi.

Yıkımı devam eden binan akıbetini açıkladı. Gümrükçüoğlu açıklamasında şunları dile getirdi;

Meydan parkı tasarımındaki ratihi binamız üst bölümü misafir kabul salonu, alt bölümü de  Kültür Turizm yönünden Kültür Turizm İl Müdürlüğünün bizimle çalışacağı bir kısım onun dışında da dinlenme kafeteryanın olacağı bir alan olacaktı. Ancak Büyükşehir Belediyesi olduğumuz için ve şehrin merkezinde bulunan Ortahisar belediyesi ile birlikte hizmet binalarının sıkışıklığımızda dolayı orayı biz Büyükşehir Belediyesi’ne ait kabul salonu alt kısımada hizmet ünitelerinin bazılarını yerleştirmeyi planlıyoruz. Bu en azından geçici bir sürede olsa Büyükşehir Binalarının artırılabilmesi için bir müddet böyle devam ettirilecek.

1908meydan1.jpg

TRABZON'A GELENLER...

Arkasındaki avluyu yine Trabzon’da kalanların ve şehrimize dışardan gelenlerin çok rahat bir şekilde kullanabileceği bir şehir meydanı haline getireceğiz.  Bir teşcilli bina var arkada o yine hizmet birimlerimize tahsis edilecek ve İskender Paşa camiinin altıda bu vesile ile düzenlenmiş olacaktır.

1908meydan5.jpg

EV HANIMLARINA MÜJDE!

Belediye Binanın hemen karşı tarafında bulunan (sarı bina) ise hanım kardeşlerimizin yaptığı sanat eseri gibi danteller oymalar gibi el işlerini kendilerini satabileceği ve üst katını da yine hizmet binası haline getireceğiz

HABER:BAHAR KURBAY

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel