Eşiyle tartışan genç kendini astı

Samsun’un Bafra ilçesinde eşiyle tartışan genç kendini iple tavana asarak intihar etti.  Altınyaprak Mahallesi 2. Emirgan Sokak’ta bulunan 3 katlı apartmanın 2. katında eşi ve ailesi ile birlikte oturan M.K. (20), apartmanın 1. katındaki kullanılmayan dai

Eşiyle tartışan genç kendini astı
Samsun’un Bafra ilçesinde eşiyle tartışan genç kendini iple tavana asarak intihar etti. 
 
Altınyaprak Mahallesi 2. Emirgan Sokak’ta bulunan 3 katlı apartmanın 2. katında eşi ve ailesi ile birlikte oturan M.K. (20), apartmanın 1. katındaki kullanılmayan dairede kendini iple tavana astı. 3. katta oturan komşusu evden çıkarken M.K’yi tavana asılı görünce durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen emniyet ekipleri ve savcı inceleme başlattı. 
Oğlunun intihar ettiğini duyan baba olay yerinde fenalık geçirdi. M.K’nın mahallede komşularının yanından geçerken, “Onun cezasını Allah verecek” diyerek eve girdiği öğrenildi. İki yıllık evli olan ve çocuğu bulunmayan gencin dün eşiyle tartıştığı ileri sürüldü. 
 
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler