Erzurum'u sel aldı

 Akşam saatlerinde Erzurum'da başlayan ve etkili olan sağanak yağış sele dönüştü. Araç ve yaya trafiğini olumsuz yönde etkileyen yağış gecekondu semtlerinde bazı evlerin sular altında kalmasına neden oldu.        Erzurum’da bugün akşam saatlerinde aniden

Erzurum'u sel aldı

 Akşam saatlerinde Erzurum'da başlayan ve etkili olan sağanak yağış sele dönüştü. Araç ve yaya trafiğini olumsuz yönde etkileyen yağış gecekondu semtlerinde bazı evlerin sular altında kalmasına neden oldu.       

 

Erzurum’da bugün akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış dolu şeklinde etkili oldu. Abdurrahman Gazi Mahallesi’nde su göletleri oluşturan yağmur araç sürücüleri ve yayalara da sor anlar yaşattı.

 

Sağanak yağışın etkili olduğu sırada Erzurum’da Büyükşehir Belediyespor ile Maltepespor arasında oynanan Spor Toto 3. lig karşılaşmasında da müsabakanın 60. dakikası oynanırken maçın hakemi oyunu durdurarak futbolcuları soyunda odasına gönderdi. Yaklaşık 5 dakikalık aranın ardından müsabakaya kaldığı yerden devam edildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel