Erzurum'da büyük buluşma

Özel İdare Genel Sekreterleri Erzurum'da toplandı. İçme ve sulamayla ilgili sondaj çalışmalarını programlayan genel sekreterler, yapılacak çalışmaları ele aldılar. Erzurum İl Özel İdare Genel Sekreterliği sosyal tesislerinde düzenlenen toplantıya Bayburt,

Erzurum'da büyük buluşma

Özel İdare Genel Sekreterleri Erzurum'da toplandı. İçme ve sulamayla ilgili sondaj çalışmalarını programlayan genel sekreterler, yapılacak çalışmaları ele aldılar.

Erzurum İl Özel İdare Genel Sekreterliği sosyal tesislerinde düzenlenen toplantıya Bayburt, Trabzon, Artvin, Iğdır, Ardahan, Kars, Gümüşhane Özel İdare Genel Sekreterleri katıldı. Erzurum Özel İdare Genel Sekreteri Selami Altınak, “Köy Hizmetleri Bölge Müdürlüğü'nün kapatılmasından sonra illerdeki su sondaj çalışmaları İl Özel İdare Genel Sekreterliklerine devredildi. Sondajla ilgili ekipman bizlerde kaldı. Biz de bu toplantıyla illerde ve bölgede yapılacak çalışmaları programlamak için toplandık.”dedi.

Bölgede bulunan 11 ildeki sondaj çalışmalarının ortak yürütüleceğini kaydeden Altınok, “Erzurum İl Özel idaresi öncülüğünde bölgedeki çalışmalar yürüyecek. Yaptığımız toplantıda 2009'da yapılacak sondaj çalışmalarını ele alıp bir program hazırlayacağız. Hangi ilde, nerde ne kadar sondaj yapılacak onu belirleyeceğiz.”diye konuştu.

Toplantıları geleneksel hale getireceklerini ifade eden Altınok, yaz döneminde Trabzon'da kış döneminde ise Kars'ta benzer toplantılar yapılacağını söyledi.

Yapılacak toplantıların özel idareler arasındaki birlikteliği sağlamak açısından yararlı olacağını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel