Eruh'a takviye ekip gidiyor!

Eruh’un Çaldaresi Mevkii’ne arama-tarama faaliyetlerini sürdüren güvenlik güçleri, bir grup PKK’lı teröristle karşılayınca ’teslim ol’ çağrısında bulundu. Teröristlerin çağrıya ateşle karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Yoğun sis bulunan bölgede PKK’l

Eruh'a takviye ekip gidiyor!

Eruh’un Çaldaresi Mevkii’ne arama-tarama faaliyetlerini sürdüren güvenlik güçleri, bir grup PKK’lı teröristle karşılayınca ’teslim ol’ çağrısında bulundu. Teröristlerin çağrıya ateşle karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Yoğun sis bulunan bölgede PKK’lı teröristler kaçmaya çalışırken, bölgeye Eruh’tan takviye asker gönderildi.

1 PKK’LI TESLİM OLDU

Çatışmada ölen ya da yaralanan olup olmadığı henüz açıklanmezken, PKK’lıları etkisiz hale getirmek için başlatılan operasyon sürdürülüyor.  

Bu arada PKK’dan kaçan 1 terörist Eruh İlçe Jandarma Komutanlığı’na gelerek teslim oldu. Siirt’in dağlık arazi kesiminde güvenlik güçlerinin sürdürdüğü faaliyet sırasında PKK’lılara ait bir mağarada 1 tabanca, 2 Kalaşnikof şarjörü ile çeşitli yaşam malzemeleri ele geçirildi.

ŞIRNAK’TA MAYIN

Şırnak’ın Uludere İlçesi dağlık arazi kesiminde ise güvenlik güçlerinin duyum üzerine yaptığı operasyonda kayalıklar arasına gizlenmiş 5 anti personel mayın ile 10 fünye bulundu. Mühimmatlar bulundukları yerde imha edildi.

KULP’TA 2 PKK’LININ CESEDI BULUNDU

Kulp’un Yaylak Köyü kırsal kesiminde arama- tarama faaliyetlerini sürdüren güvenlik güçleri, 2 PKK’lının cesedi ile muhtelif gıda ve yaşam malzemeleri buldu. Cesetler Kulp Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Ölen kişilerin kimliklerinin belirlenmesi için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel