Ertan Yavaş'tan TTSO'ya veda ziyareti

Trabzon Emniyet Müdürlüğü görevinden sonra açıklanan kararname ile merkeze alınan Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, yoğun bir meslek hayatının ardından biraz daha ailesine zaman ayırma şansı olacağını söyledi.Emniyet Müdürü Ertan Yavaş'a veda ziyaretinde bulund

Ertan Yavaş'tan TTSO'ya veda ziyareti

Trabzon Emniyet Müdürlüğü görevinden sonra açıklanan kararname ile merkeze alınan Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, yoğun bir meslek hayatının ardından biraz daha ailesine zaman ayırma şansı olacağını söyledi.

Emniyet Müdürü Ertan Yavaş'a veda ziyaretinde bulunduğu Trabzon Ticaret Ve Sanayi Odası'nda hizmetlerinden ötürü oda plaketi takdim edildi. Veda ziyaretinde konuşan TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, zor bir kent olan Trabzon'da Yavaş'ın 2 yıl 2 aylık görevi süresince başarılı ve rahat bir dönem geçirildiğini belirterek teşekkür etti.

Gerek mesai arkadaşlarının, gerekse Trabzon'daki sivil toplum örgüt ve halkının sağduyu sahibi insanlar olduğuna işaret eden Ertan Yavaş, "Gerçekten Trabzon'da barıştan yana, asayişten yana, güvenlikten yana olan insanların sayısı çok fazla. En ufak bir olayda ikaz etme, şikayet etme ve sıkıntıları dile getirme yapılıyor. Bizim de bunları dikkate almamız neticesinde hakikatten güzel bir dönem geçirildi. belki emniyetin katkısı var ama esas katkı Trabzon halkınındır. Sivil Toplum Örgütlerinindir. Bu konuda çığır açan, önde olan insanların, kişilerin, guruplarında ciddi manada katkısı var. Bu şartlarda güzel bir dönem oldu" şeklinde konuştu.

"Trabzon'a geldiğim gün, Trabzonlu olmam hasebiyle çok severek ve isteyerek gelmiştim" şeklinde sözlerine devam eden Yavaş şunları söyledi:

"Bizim bir yerde kalma şansımız yok. Bir nöbettir bizim işimiz. ve burası da benim sekizinci görev yerimdir.. Ama yaptığımız işler ve arkaya dönüp baktığımda hiç beni endişeye sevk eden,beni üzen bir şey göremiyorum. Dolayısıyla bu benim için iyi bir avantaj. İyi bir gurur vesilesi. İşte geldiğimiz gibi de gidiyoruz.Yani 15-20 kişilik bir emniyet müdürleri kararnamesi ile geldim. Yine 15-20 kişilik bir emniyet müdürleri kararnamesi ile gidiyoruz buradan. Dolayısıyla sıradan bir şekilde geldim. Sıradan bir şekilde gidiyorum. Ekstra bir durum söz konusu değil."

Böyle önemli bir yerin evvela asayiş ve güvenlik sorununu çözmesi gerektiğini ifade eden Yavaş,"Asayiş yoksa hiç bir şey yoktur" dedi. Asayiş ve güvenlik varsa bir şehre başka şeylerde geleceğini kaydeden Yavaş, "Bu anlamda tabi sizlerin ve vatandaşlarımızın katkıları ile kamuoyunu çok ciddi manada rencide edici, rahatsız edici bir olay olmadı" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel