Erkanlar kuyumculuk 40 yaşında

ERKANLAR KUYUMCULUK 40 YAŞINDA1972 yılında kurulan Erkanlar kuyumculuk bugün 40 yaşında.  Altın Borsa, Altın Borsa Sarraf, Gevheran Mücevher  ve Favori Kuyumculuk adında  4 mağazasıyla kunduracılar caddesinde hizmet vermekte. Sektörün ilk mücevher mağazas

Erkanlar kuyumculuk 40 yaşında


ERKANLAR KUYUMCULUK 40 YAŞINDA

1972 yılında kurulan Erkanlar kuyumculuk bugün 40 yaşında.  Altın Borsa, Altın Borsa Sarraf, Gevheran Mücevher  ve Favori Kuyumculuk adında  4 mağazasıyla kunduracılar caddesinde hizmet vermekte. Sektörün ilk mücevher mağazasını açan, ilk ulusal kuyumcu markasını Trabzon’un hizmetine sunan,  15 yıldır mücevher sertifikası ve garanti belgesi veren firma sektörde bir çok ilki elinde bulundurmakta. 1994 yılında açılan Altın Borsa mağazası Trabzon kuyum sektörünün vitrin dekor çizgsine yeni bir boyut kazandırmıştır. (www.erkanlarkuyumculuk.com )

ERKANLAR KUYUMCULUĞUN 4 MARKASI DA KENDİ ALANLARINDA UZMANLAŞMIŞ DURUMDA

ALTINBORSA ve FAVORİ

Altın Borsa ve Favori mağazaları insanların günlük altın alışverişlerinde, Kadınlar, çocuk ve gençler için; giyimlerini tamamlayan, şıklıklarını artıran, modaya uygun, üstün kaliteli, estetik ve fark edilen takıları bulabileceği düğün ve nişan gibi özel alışverişlerinde ziyaret etmek isteyecekleri bir yer. Sektördeki kararlılığı sayesinde ulusal markalar tarafından tercih edilmiş mekanlardan. Böylece İstanbul trendinin anında hissedilebildiği bir yer haline dönüşmüş ortamlar.(www.altin-borsa.com )

ALTINBORSA SARRAF

Trabzon un en eski altın toptancılarından. Osmanlı paraları halkımız tarafından hala takı olarak kullanılmakta özellikle beşi bir yerdeler, iki buçukluk, yarım ve  Reşat küpe olarak tabir edilen ürünler. Bu ürünlere olan rağbet  nedeniyle bu ürünlerin daha düşük ayarlı taklitlerde üretilmiş durumda. Bunları taklitlerinden ayırmak ancak uzman sarrafların yapabileceği bir şey. Trabzon’da bunu ayırt edebilecek az bir zümre var bunlardan ikisi de Erkanlar kuyumculuğun kurucuları Kemal ve İsmet Erkan.  Sarrafiye nin nabzını tutan ALTINBORSA SARRAF, kaybolmaya yüz tutmuş bu mesleğinde bilirkişisi konumunda. Esnafın ve halkın kendi ürünlerinin gerçek değerini ücretsiz bir şekilde öğrenebilecekleri bir mekan.

GEVHERAN MÜCEVHER

Mücevher sektöründe marka ve fiyat alternatifini  bulabileceğiniz mücevher mağazası. ELMAS, PIRLANTA, YAKUT VE ZÜMRÜT  takıların yanında yarı değerli taşlara da ulaşabileceğiniz bir mekan. GIA VE HRD uluslararası sertifikalı ürünlere GEVHERAN MÜCEVHER garantisi ile (ürün iadede %30 ürün değişimde % 10 garantisi) güvenilir alışveriş.(gevheran.com) Mücevherde yeni eski ayırımı yapmayanlara , avantajlı ürün arayanlar için ekstra uygun ürünler (www.gevheranantik.com ) Bu arada elmas hayali olanlar için bahar kampanyası Gevheran da . Elmas da % 35 indirim mücevher sevenleri  bekliyor (http://www.youtube.com/watch?v=0AyTrbCMSLQ) video için tıklayın.



Bu Bir Reklamdır

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler