Ergin Bektaş'ta SON DURUM

Telekom eski Trabzon Bölge Müdürü, Telekom yeni Erzurum Bölge Müdürü Akçaabatlı Ergin Bektaş’ın dün geçirdiği trafik kazasından sonra halen hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.Hastane yetkililerinden alınan bilgiye göre, Ergin Bektaş’ın beyninde ha

Ergin Bektaş'ta SON DURUM

Telekom eski Trabzon Bölge Müdürü, Telekom yeni Erzurum Bölge Müdürü Akçaabatlı Ergin Bektaş’ın dün geçirdiği trafik kazasından sonra halen hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Hastane yetkililerinden alınan bilgiye göre, Ergin Bektaş’ın beyninde hasar olabileceği, şu anda cihazlara bağlı olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Doktorlar Ergin Bektaş’a umutsuz bakmadıklarını da söylediler. Bektaş KTÜ Farabi Hastanesi Anestezi yoğun bakımında tutuluyor.

HASTANEDE İZDİHAM VAR

Dün Gümüşhane’de geçirdiği kazadan sonra KTÜ Farabi Hastanesine ambulans helikopterle getirilen Ergin Bektaş’ın yakınları ve sevenleri hastaneden ayrılmıyor. Çok fazla ziyaretçisi olan Bektaş’ın sağlık durumunu öğrenmek için Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın da hastaneyi arayarak bilgi aldığı öğrenildi. Bunun yanı sıra Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Eski bakan Eyüp Aşık’ın ve aynı zamanda Bektaş’ın da yönetiminde bulunduğu Akçaabatsebatspor Kulübü heyeti de hastaneye gelerek ziyarette bulunduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler