Ergin Aydın aday olmuyor

Trabzon AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ergin Aydın, merkez ilçe binasında yönetimine veda etti. Veda toplantısına belde belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve merkez ilçenin il genel meclisi üyeleri de katıldı. Önümüzdeki ay yapılacak olan Adalet v

Ergin Aydın aday olmuyor
Trabzon AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ergin Aydın, merkez ilçe binasında yönetimine veda etti. Veda toplantısına belde belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve merkez ilçenin il genel meclisi üyeleri de katıldı.
Önümüzdeki ay yapılacak olan Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Trabzon Merkez İlçe kongresinde aday olmayı düşünmeyen ve Trabzon Belediye Başkan adaylığına hazırlanan Merkez İlçe Başkanı Ergin Aydın, önceki akşam çalışma arkadaşlarına veda etti. Merkez ilçe binasında belde belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve merkez il genel meclisi üyeleri ile bir araya gelen Aydın, helallik istedi.
Önümüzdeki yerel seçimlerde Trabzon Belediye Başkanlığı'nı da açık dille düşündüğünü ifade eden Aydın, daha sonra bazı il genel meclisi üyeleriyle de baş başa görüşmeler yaptı.
Aydın'ın bazı meclis üyelerine de şansının olup olmadığını sorduğu ve görüş alış verişinde bulunduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel