Ekici göreve başladı

Bayburt Polis Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevine atanan Necati Ekici görevine başladı. Basın mensuplarıyla tanışma toplantısı düzenleyen Ekici, halkla birlikte çalışacaklarını söyledi. Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) Müdürü Üzeyir Sözen'in Çankırı'ya

Ekici göreve başladı
Bayburt Polis Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevine atanan Necati Ekici görevine başladı. Basın mensuplarıyla tanışma toplantısı düzenleyen Ekici, halkla birlikte çalışacaklarını söyledi. Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) Müdürü Üzeyir Sözen'in Çankırı'ya atanmasıyla boşalan göreve tayin edilen Necati Ekici Bayburt'a gelerek görevine başladı. Bayburt Emniyet Müdürü Burhan Gümüş ile birlikte tanışma toplantısı düzenleyen PMYO Necati Ekici, yapacağı çalışmaları anlattı. Polis evinde düzenlenen tanışma yemeğinde konuşan Emniyet Müdürü Burhan Gümüş, "İlimize atanan arkadaşımızın Bayburt'ta çok güzel çalışmalar yapacağına inancım sonsuzdur. Arkadaşımıza şimdiden başarılar diliyorum” dedi. Bayburt'a atanmasından dolayı son derece mutlu olduğunu vurgulayarak sözlerine başlayan MPYO Müdürü Necati Ekici, "Meslek hayatımın 21'inci yılını doldurup Bayburt'a tayin oldum. Bayburt'a gelmeden önce Trabzon Emniyet Müdürlüğünde 8 yıl, Van Emniyet Müdürlüğünde 4 yıl, Bursa Polis Okulunda 5 yıl ve Emniyet Genel Müdürlüğünde 4 yıl görev yaptım. Bayburt Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğüne gelmem benim için son derece güzel bir sonuç oldu. Heyecanla isteyerek bu göreve geldim. Büyüklerimiz de uygun gördüler. Buraya geldiğim andan itibaren de bu akşam ki nazik davranışıyla bizleri buraya davet eden İl Emniyet Müdürü Burhan Gümüş'ün hemen elini yanımda gördüm, omzumda gördüm. Bu da bana huzur ve azim verdi” dedi.
Bayburt Polis Meslek Yüksek Okulu'nun 1998 yılından bugüne kadar yetiştirdiği polislerle hizmet verdiğini ifade eden Ekici, konuşmasında şunları dile getirdi:
"Polis Meslek Yüksek Okulu Bayburt için çok önemlidir. İl Emniyet Müdürü Burhan Gümüş'ün de bizlerle birlikte olduğunu görerek burada üzerimize düşen tüm görevleri aşkla isteyerek yerine getireceğiz. Şunun da bilinmesini isterim; buradan mezun olacak polis adayları ilerinin polis memurları tüm Türkiye de görev yaptığı yerlerde 'Bayburt'tan geldiler', 'Bayburt Polis Meslek Yüksek Okulu'ndan mezun oldular' sözünü söylettireceğiz. Okuldaki kadromuzla Bayburt Valiliğinin İl Emniyet Müdürlüğünün, buradaki tüm kamu kuruluşların desteği ile olacak, ilde görev yapan basın mensuplarının desteği ve Bayburt halkımızın bizlerle beraber olmasıyla olacaktır. Yoksa tek başımıza istenilen sonucun olması mümkün değildir. İdeal ölçülerde polislerin yetişmesi sadece Polis Meslek Yüksek Okulunun çalışmasıyla olmaz. Bu konuda tüm halkımızın da bizlerle birlikte olması gerekiyor.”

NECATİ EKİCİ'NİN KİMDİR?
Bayburt Polis Meslek Yüksek Okuluna Atanan Necati Ekici 1964 yılında Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kastamonu'da yapan Ekici, 1987 yılında Polis Akademisinden mezun oldu. 4 yıl Emniyet Genel Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı'nda, 1991-1995 yılları arasında Van Emniyet Müdürlüğü'nde, 1995-2000 yılları arasında Bursa Polis Okulu Müdürlüğü'nde görev yaptı. Ekici, 2000 yılından itibaren Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapıyordu. Ekici, evli ve iki çocuk babası olup İngilizce ve Almanca biliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler