Erdoğdu yolu ihaleye çıkıyor

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’ Erdoğdu yolunun yapım ihalesinin 17 Haziran’da yapılacağını söyledi. Başkan Gümrükçüoğlu Karayolları Bölge Müdürlüğü’nde yapılacak olan ihalenin Trabzon için hayırlı olması dileğinde bulundu.   Atapar

Erdoğdu yolu ihaleye çıkıyor

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’ Erdoğdu yolunun yapım ihalesinin 17 Haziran’da yapılacağını söyledi. Başkan Gümrükçüoğlu Karayolları Bölge Müdürlüğü’nde yapılacak olan ihalenin Trabzon için hayırlı olması dileğinde bulundu. 

 

Atapark ile Ahi Evren Kalp Damar Hastalıkları arasında çift gidiş geliş olarak planlanan yol için şimdiye kadar 17 parselle anlaşma sağlandı. Bu güne kadar 4 milyon TL’lik kamulaştırma bedelinin ödendiği Erdoğdu yolunun 2014 yılına kadar tamamlanması planlanıyor. Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon Belediyesi bünyesinde oluşturulacak bir kurulun güzergah üzerinde yeri bulunan hak sahiplerine proje konusunda bilgi vereceğini Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, tamamlandığında Trabzon trafiğinde önemli bir rahatlama sağlayacak Erdoğdu yolunun 17 Haziran tarihinde yapım ihalesinin yapılacağını belirterek, “ Erdoğdu yolunda kamulaştırma çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Kamulaştırmalar yapılırken bir yandan da yolun yapılması için gerekli hazırlıklar tamamlanarak yapım ihalesine çıkıldı. 2014 yılına kadar tamamlamayı planladığımız Erdoğdu yolu için bu güne kadar 4 milyon TL ödeme gerçekleştirildi. Ayrıca Erdoğdu yolunda 5 kavşak yapımı planladık. Kavşak düzenlemelerinin de yapılmasıyla birlikte Trabzon trafiğinde çok önemli bir rahatlamanın olacağına inanıyorum. Trabzon Belediyesi bünyesinde İmardan Sorumlu Başkan Yardımcısının başkanlığında oluşturulacak olan bir kurul yol güzergâhında yeri bulunan vatandaşlarımıza güzergahla ilgili bilgi vermek için görev yapacaklar ” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel