Erdoğan’la 25 yıllık arkadaşlık

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday adayı Mehmet Atalay teşkilatlarda yaptığı konuşmalar ile büyük ilgi görüyor. Atalay yaptığı konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile 25 yıla yakın zamandır birlikte olduğunun altını çizerek Trabzon ve Türkiye

Erdoğan’la 25 yıllık arkadaşlık

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday adayı Mehmet Atalay teşkilatlarda yaptığı konuşmalar ile büyük ilgi görüyor. Atalay yaptığı konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile 25 yıla yakın zamandır birlikte olduğunun altını çizerek Trabzon ve Türkiye için neler yaptığını anlatıyor. Bundan sonrası için plan ve projelerini aktarıyor. İstanbul il başkanlığı, belediye başkanlığı, başbakanlık, ve bürokraside her zaman Erdoğan ile birlikte yürüdüğü yolu anlatan Atalay’ın konuşmaları teşkilatta büyük heyecan yaratıyor. 

Atalay önceki gün Trabzon’un batısındaki ilçelerin tümünde yaptığı ziyaretlerin ardından dün de Trabzon’un doğusunda yer alan Sürmene, Köprübaşı, Araklı, Hayrat, Çaykara ve Of’ta teşkilat ile buluştu. 

atal.jpg

Atalay teşkilatta yaptığı konuşmada şunları söyledi:  İlk, orta ve Liseyi memleketimiz Of’ta okuduk. Lise yıllarında Karadeniz gazetesinde çalışmaya başladık. Daha sonra İstanbul’a gittik ve 1991 yılında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile il başkanıyken çalışmaya başladık. O gün bugündür de çok şükür birlikteliğimiz sürüyor. Sayın Erdoğan, 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olunca ben de Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. genel müdürü oldum. 6 sene o görevde kaldım. 2000 yılında da Yenişafak gazetesi genel müdürü oldum. O günkü Yenişafak kadrosunda bugünkü başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu yazarımızdı. Başbakan Yardımcımız Yalçın Akdoğan yazarımızdı. Milli Eğitim Bakanımız Nabi Avcı bizimle birlikteydi, Genel Başkan Yardımcımız Nurettin Canikli yine bizim yazarımızdı. MKYK üyemiz Prof. Yasin Aktay yine bizimle birlikteydi. Çok bereketli bir kadroydu. O kadro bana göre de bu hareketin Sayın Cumhurbaşkanımızla birlikte, en başarılı üyeleri bu saydığımız isimler, bu kadrodan çıktı. 

Biz 2002 yılında o zamanki Başbakanımız Tayyip Erdoğan’ın başdanışmanı iken Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu da başdanışmanı olarak görev yapıyordu. Birlikte projeler yaptık. Konya’da bütün dünya gençliğini Mevlana hoşgörüsünde buluşturduk. Gençlikle ilgili projeler önemli. 35 milyon gencimiz var. Bu gençliğimizi diri ve sağlıklı tutmak zorundayız. Sporla ilgili projelerimiz olmak zorunda. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü yaptığım için söylüyorum Türkiye’nin her yerinde projeler yaptık çok büyük hamleler yaptık. Dünya çapında organizasyonlar alıp bunların en iyisini yaptık. Bugünkü stadyumların projeleri o zaman yapıldı. Memleketimizde de bütün ilçelerinde çok şükür projelerimiz var. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere. Destek veren büyüklerimizle beraber yatırımlar yaptık. Akyazı stadı da Trabzon’umuzun kazanacağı o büyük stat ve çevresindeki tesislerle birlikte toplam Trabzon’daki yatırımımız 1 katrilyon civarında. Çok şükür ki bütün bu eserlerde bizim de imzamız var. Şimdi ise yarınlarda başka projelere atmak için huzurlarınızdayız. Nasip olursa göreve gelirsek hep memleketimize daha büyük yatırımları yine ilimize getirip istihdam sorununa çözüm bulmak için turizmi harekete geçireceğiz. İlimizdeki belediyelerimiz Teşkilatlarımızın büyükşehir belediyemizin ve kurumlarımızın projelerini hızlandırmak için el ele verip biz de Ankara’dan destek vereceğiz takip edeceğiz.”

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel