Erdoğan'ın koruması Ankara'ya...!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Hopa Mitingi sonrasında çıkan olaylarda ağır yaralanan Başbakanlık koruma polis memuru Servet Erkan, ambulans uçakla Ankara'ya sevk edildi.Rize Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 15 gün tedavi gören Başbakanlık

Erdoğan'ın koruması Ankara'ya...!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Hopa Mitingi sonrasında çıkan olaylarda ağır yaralanan Başbakanlık koruma polis memuru Servet Erkan, ambulans uçakla Ankara'ya sevk edildi.

Rize Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 15 gün tedavi gören Başbakanlık koruması Servet Erkan, tedavisini Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) devam edilmek üzere bugün sabah saat 06.30'da ambulans helikopterle Trabzon'a oradan da ambulans uçakla Ankara'ya götürüldü. Erkan, GATA'dan önce kısa bir süreliğine Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yatırıldı.

Ankara'ya yapılan sevkin, Erkan'ın ailesinin kendisine daha yakın olabilmesi için ailesinin isteği üzerine gerçekleştirildiği
öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel