Erdoğan TS atkısıyla konuştu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugün ve hafta sonu Trabzon ve Rize’de bir dizi programlara katılmak üzere bugün saat 15.20 sıralarında Başbakanlığa ait ‘ANA’ uçağı ile İstanbul’dan Trabzon’a geldi. Beraberinde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Bi

Erdoğan TS atkısıyla konuştu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugün ve hafta sonu Trabzon ve Rize’de bir dizi programlara katılmak üzere bugün saat 15.20 sıralarında Başbakanlığa ait ‘ANA’ uçağı ile İstanbul’dan Trabzon’a geldi. 

Beraberinde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve eşi Emine Erdoğan ile Trabzon’a gelen Başbakan Erdoğan’ı havalimanında Gıda ve Tarım Bakanı Mehdi Eker, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile bir grup partili karşıladı.

450.20120511174320.jpg

Başbakan Erdoğan, karşılamanın ardından AK Parti Trabzon İl Kongresi’ne katılmak üzere kongrenin yapılacağı merkeze bağlı Pelitli beldesindeki Hayri Gür Spor Salonu’na hareket etti.

ERDOĞAN PARTİSİNİN KONGRESİNDE KONUŞUYOR

Başbakan Erdoğan, Trabzonspor atkısını boynuna takarak konuşmaya başladı.

Bordo-mavili atkıyı Erdoğan'ın boynuna polis koruması taktı.

Başbakan Erdoğan, "Zengin fakir ayrımı yapmadan herkese süt dağıtımı yapacağız. Sayın Kılıçdaroğlu hayatında iktidarlık göremedi göremeyecekte" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, herkesin konuşup konuşmayacağını beklediği Trabzonspor ve şike süreciyle ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadan konuşmasını bitirdi ve üzerindeki Trabzonspor atkısıyla salondan ayrıldı.

Erdoğan'ın programına göre Rize iline hareket edeceği öğrenildi.

Başbakan, Pazar günü yeniden Trabzon'a gelecek ve Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ile burada bir görüşme gerçekleşecek.

Trabzon Medyasının tavrı yankı buldu 

Trabzon’un yerel gazetelerinin ortaklaşa manşetlerine taşıdıkları “Adalet İstiyoruz Sayın Başbakan” manşeti Ulusal basınında dikkatinden kaçmadı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Şike sürecinde yapmış olduğu açıklamalar Trabzon Kamuoyundan tepki toplamıştı.  

Başbakan Erdoğan Partisinin Trabzon il başkanlığı seçimlerinden dolayı Trabzon’a geleceğini öğrenen Trabzon basını ortak bir karar ile manşetlerini aynı atması Başbakanı takıp eden Ulusal basınında gözünden kaçmadı. Ortak karara Trabzon basınından iki gazete uymadı.

ic1.20120511175725.jpg
 
 
ic2.20120511175741.jpg

 

Vatandaşın iligisi yoktu 

 

Başbakan Erdoğan katıldığı İl kongresine Vatandaşların ilgisi çok azdı...

 

ic3.20120511180917.jpg

 

Koruma ordusuyla geldi

 

Başbakan 3 günlük Karadeniz turuna koruma ordusu ile geldi.

 

ic4.20120511181209.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel