Erdoğan Trabzon Valiliği'nde görüşme yaptı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon Valiliği'nde Bloomberg Medya Grup Başkanı, BM Genel Sekreteri İklim Değişikliği Özel Temsilcisi ve New York Eski Belediye Başkanı Michael Bloomberg'i kabul etti.Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre kabul

Erdoğan Trabzon Valiliği'nde görüşme yaptı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon Valiliği'nde Bloomberg Medya Grup Başkanı, BM Genel Sekreteri İklim Değişikliği Özel Temsilcisi ve New York Eski Belediye Başkanı Michael Bloomberg'i kabul etti.

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre kabul sırasında Bloomberg, kamu sağlığı, sigarayla mücadele ve yol güvenliği gibi konularda Türkiye'nin son 12 yılda devrim niteliğinde adımlar ettiğine değinerek, bu tecrübenin paylaşılması gerektiğine değindi. Bloomberg'in Türkiye'nin bir finans merkezi haline gelmesini önemsediklerini, bundan memnuniyet duyduklarını da ifade ettiği öğrenildi.

Başbakan Erdoğan'ın ise Bloomberg'e, kamu sağlığı ve sigarayla mücadele gibi konularda gerçekleştirilen icraatlar hakkında bilgi vererek, atılan adımların neticelerini görmeye başlamaktan da mutluluk duyduğunu belirttiği kaydedildi.

Görüşmede Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Başbakan Müsteşar Yardımcısı İbrahim Kalın ve Trabzon Gençlik Hizmetleri il Müdürü Cemalettin Yazıcı da hazır bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel