Erbakan Trabzon'dan ayrıldı

Saadet Partisi (SP) Trabzon İl Başkanlığı kongresine katılmak üzere bugün Trabzon’a gelen SP Genel Başkanı Necmettin Erbakan akşam saatlerinde Trabzon’da ayrıldı.Partisinin 19 Mayıs Spor Salonu’nda yapılan il kongresine sonrasında Usta Otel’deki odasında

Erbakan Trabzon'dan ayrıldı

Saadet Partisi (SP) Trabzon İl Başkanlığı kongresine katılmak üzere bugün Trabzon’a gelen SP Genel Başkanı Necmettin Erbakan akşam saatlerinde Trabzon’da ayrıldı.

Partisinin 19 Mayıs Spor Salonu’nda yapılan il kongresine sonrasında Usta Otel’deki odasında bir süre dinlenen Erbakan, il başkanlığının onuruna verdiği yemeğe giderken çocukluğunun geçtiği Ortahisar mahallesi Tanjant Yolu üzerinde bulunan evini aracının içinden bir süre izledi. Erbakan’ın bu sırada duygulandığı gözlenirken, daha sonra akşam yemeğine katıldı. Burada Dünya Şampiyonu Trabzonlu güreşçi Selçuk Çebi’ye bir plaket veren Erbakan, partililere hitaben bir konuşma yaptı. Konuşmanın ardından Necmettin Erbakan, havalimanına geçerek tarifeli uçakla Trabzon’dan Ankara’ya gitti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler