Eraydın Genel Başkan seçildi

İki yıldır Trabzon Aile Hekimleri Derneği Başkanlığı ve Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu Genel Sekreterliği görevini başarıyla yürüterek Trabzonlu aile hekimlerinin Ankara’daki sesi olan Dr. Hasan Eraydın, büyük bir sıçrama yaptı.Eraydın 25 Aralık 20

Eraydın Genel Başkan seçildi

İki yıldır Trabzon Aile Hekimleri Derneği Başkanlığı ve Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu Genel Sekreterliği görevini başarıyla yürüterek Trabzonlu aile hekimlerinin Ankara’daki sesi olan Dr. Hasan Eraydın, büyük bir sıçrama yaptı.


Eraydın 25 Aralık 2010 tarihinde Ankara’da yapılan Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu Olağan Genel Kurulu sonrası yapılan görev dağılımında, Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu Genel Başkanlığı görevine getirildi.

 

Trabzon ve bölge adına önemli bir sıçrama yaparak genel başkanlık koltuğuna oturan Eraydın, “Öncelikle beni bu göreve layık gören tüm delegelerimize ve üyelerimize teşekkür ederim. Bu kutsal mesleğin çalışanlarının daha huzurlu, daha rahat ve daha rantabl bir şekilde görevlerini icra edebilmeleri için benden önce görev yapan Sayın Genel Başkanımdan aldığım bayrağı en üst seviyelere taşıma gayreti içinde olacağım. Ben üyelerimize şunu söylemek istiyorum, genel başkanlık bir makamdır, makamlar gelip geçici hizmetler kalıcıdır. Her üyemiz bir genel başkan gibi sistemi düzeltecek tüm önerilerini, tüm uyarıları bize iletsinler. Taşın altına hepimiz elimizi koyarsak bu taşı kaldırırız. Bu nedenle tüm üyelerimize yönetimimize sağlayacakları katkılardan ötürü şimdiden teşekkür ederim” dedi.

Genel Başkan Dr. Hasan Eraydın’ın yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor.
2. Başkan Dr. Kazım Tırpan, Genel Sekreter Dr. Tayfun Çiğdem, Mali Sayman

Dr. Fethi Ahmet Atılgan
Üyeler

Dr. Abdülkerim Köroğlu, Dr. Murat Özkan, Dr. İlhan Kadri Kahveci, Dr. Hami Türkoğlu          

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel