Engellilerin el emeği eserleri ilgi görüyor

 Trabzon Belediyesi ile İŞKUR’un engellilere yönelik ortaklaşa düzenlediği ‘Tel Kırma Sanatı’ kursuna katılan kursiyerlerin el emeği göz nuru eserleri Trabzon Belediyesi Çok Amaçlı Salonu galerisinde sergileniyor.    Trabzon Belediyesi ile İŞKUR’un ortakl

Engellilerin el emeği eserleri ilgi görüyor

 

Trabzon Belediyesi ile İŞKUR’un engellilere yönelik ortaklaşa düzenlediği ‘Tel Kırma Sanatı’ kursuna katılan kursiyerlerin el emeği göz nuru eserleri Trabzon Belediyesi Çok Amaçlı Salonu galerisinde sergileniyor. 
 
 
 
Trabzon Belediyesi ile İŞKUR’un ortaklaşa düzenledikleri ve 15 engelli vatandaşın iki ay süreyle eğitim gördüğü kursta ortaya çıkan ürünler ilgi çekerken, kursa katılan engelliler kendilerine sağladıkları imkanlardan dolayı Trabzon Belediyesi ile İŞKUR’a teşekkür ettiler.
 
Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Ergin Aydın, İŞKUR İl Müdürü Mustafa Sezgin, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Çağlayan’ın katılımıyla açılan sergi 12 Şubat Salı gününe kadar ziyaretçilere açık olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler