Engellilerden Belediye'ye ziyaret

Trabzon İşitme Engelliler Derneği üyeleri Trabzon Belediye Başkan Vekili Ergin Aydın’ı ziyaret ederek derneklerinin düzenlediği organizasyonlarda kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Başkan Vekili Aydın, Sivil toplum örgütlerinin düzenle

Engellilerden Belediye'ye ziyaret

Trabzon İşitme Engelliler Derneği üyeleri Trabzon Belediye Başkan Vekili Ergin Aydın’ı ziyaret ederek derneklerinin düzenlediği organizasyonlarda kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

 

Başkan Vekili Aydın, Sivil toplum örgütlerinin düzenlediği organizasyonlara ellerindeki imkanlar ölçüsünde katkıda bulunmaya çalıştıklarını ifade ederek, “Özellikle engellilerimize her türlü desteği veriyoruz. Engellilerimizin kültürel, sanatsal, sportif ve turizm amacıyla yaptıkları faaliyetlere araç gereç desteğinde bulunmaya gayret ediyoruz. Bundan sonra da yapılan organizasyonlara katkı vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

İşitme Engelliler Derneği Dil Tercümanı Kübra Çolak ise her zaman engellilerin yanında olan Trabzon Belediyesi’ne teşekkür etti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel