Engelliler için park yapılıyor

 Samsun Karadeniz Rotary Kulübü Başkanı Mehmet Koçak ve Yönetim Kurulu üyeleri, Çalık YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu'nu ziyaret etti. Ziyarette Çalık YEDAŞ ile Karadeniz Rotary Kulübü'nün ortaklaşa yapmayı planladığı bir çocuk parkı projesi de start

Engelliler için park yapılıyor

 

Samsun Karadeniz Rotary Kulübü Başkanı Mehmet Koçak ve Yönetim Kurulu üyeleri, Çalık YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu'nu ziyaret etti. Ziyarette Çalık YEDAŞ ile Karadeniz Rotary Kulübü'nün ortaklaşa yapmayı planladığı bir çocuk parkı projesi de start aldı. Başkan Koçak, içinde engelli spor aletleri ve satranç oyun alanının da yer alacağı bir park çalışması için Genel Müdür Türkoğlu'ndan, şirketlerinin desteğini istedi. 
 
Türkoğlu, kurumsal sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Çalık YEDAŞ'ın, elektrik dağıtım sorumluluğu bulunan tüm illerde 'yaşamın her alanında desteklerini' sürdürdüklerini belirterek, projenin ilk adımını attı. Türkoğlu, engellilerin de faydalanabileceği proje üzerinde yapılacakları ve detayları da anlattı.
 
Türkoğlu, “Hedefi EFQM mükemmellik ödülünü almak olan Çalık YEDAŞ, uluslararası vizyoner bakış açısıyla toplam kalite ölçeğinde tüm paydaşlarıyla sürdürülebilir bir entegresyonu hayata geçirmektir. Daha önce engeller için yapılan bir tiyatroya tüm ekibimizle bilet alarak katılmıştık. Görme engelli vatandaşlarımıza da beyaz baston dağıtarak, engellilere destek olunması için kamuoyunun dikkatini çekmeye çalıştık. Bu park için de her noktasında destekçiniz olacağız" dedi.
Mehmet Koçak, yönetim kurulu üyeleri ve kulüp üyeleri Türkoğlu'na ilgisi nedeniyle teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel