Engelli vatandaş kazayı ucuz atlattı

Samsun'da ticari taksi ile akülü engelli aracının karıştığı trafik kazasında engelli vatandaş hafif yaralandı.

Engelli vatandaş kazayı ucuz atlattı

Kaza, İlkadım ilçesi Cumhuriyet Meydanı Kaptanağa Sokak'ta saat 09.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, akülü engelli aracı ile seyir halinde olan Ümit Canik (60), Sıtkı Özenç’in (55) kullandığı ticari taksiye tampon kısmından çarparak devrildi. Kafasını yere vuran Canik’in yaralandığını gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri, Canik’e ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Canik, tedavinin ardından hastaneye gitmeyi kabul etmedi.

Yaşadığı kazayı anlatan Ümit Canik, “Sabah işe gitmek için evimden çıktım. Aracımla rampadan aşağıya doğru giderken taksiyi son anda fark ettim. Sonra da aracım devrildi. Araç devrilince kafamı yere vurdum. Kafamı vurunca herkes yardımıma koştu. Ambulans ve polis geldi. İlgilenen herkese teşekkür ederim” dedi.

Kazaya karışan taraflar birbirinden şikayetçi olmadı.

Engelli-vatandaş-kazayı-ucuz-atlattı1

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel