En çok çocuklar mutlu olacak

1 Ekim Dünya Çocuk Günü dolayısı ile Osmaniye Belediyesi tarafından açılan stantı ziyaret eden Başkan Kara, stantta çocuklara içerisinde Birleşmiş Milletler Çocuk Hakları Bildirgesinin olduğu broşürlerden dağıttı.Çocukların bakım ve korunmasının gereklili

En çok çocuklar mutlu olacak

1 Ekim Dünya Çocuk Günü dolayısı ile Osmaniye Belediyesi tarafından açılan stantı ziyaret eden Başkan Kara, stantta çocuklara içerisinde Birleşmiş Milletler Çocuk Hakları Bildirgesinin olduğu broşürlerden dağıttı.

Çocukların bakım ve korunmasının gerekliliği üzerinde duran Kara, “Onu koru, sana ihtiyacı var” şeklinde halka mesaj verdi. Kara, “Ekim ayının ilk Pazartesi günü Dünya Çocuk Günü' dür. Çocukların iyi yetiştirilmesi ulusların ortak sorunudur. Birleşmiş Milletler Örgütü 1954 yılında oybirliği ile Ekim ayının ilk pazartesi gününü Dünya Çocuk Günü olarak kabul etti. Çocuklar yarının büyükleridir. Geleceğin yöneticisi ve güvencesidirler” dedi.

“Çocuklarımız için ne yapsak azdır” diyen Kara, Osmaniye Belediyesi olarak çocuklar için yaptıkları hizmetleri şu şekilde sıraladı:

“Yaz Spor Okulları, Zorkun Çocuk Şenliği, Mutlu Çocuk Trafik Eğitim Pisti, Mutlu Çocuk Dergisi, Mutlu Çocuk Kitap Şenliği, Mutlu Çocuk Kütüphanesi, Mutlu Çocuk Satranç Eğitim Merkezi, Çocuk Mehter Takımı, Her Çocuğa Kumbara Planlaması ve İzci Kampı Projesi, çocuklarımız için hayata geçirdiğimiz projelerdir.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler