Emre Aksoy saldırısında kınama!

Trabzon’daki işadamlarına yönelik saldırılara ilişkin  MÜSİAD Başkanı Hanefi Mahitapoğlu, İşadamı Emre Aksoy’a yönelik saldırıya yalnız TSGİAD’ın tepki gösterdiğini dile getirmemizi şu ifadelerle yorumladı: “Öyle anlıyorum ki, bu bir algı. Yani Trabzon ka

Emre Aksoy saldırısında kınama!

Trabzon’daki işadamlarına yönelik saldırılara ilişkin  MÜSİAD Başkanı Hanefi Mahitapoğlu, İşadamı Emre Aksoy’a yönelik saldırıya yalnız TSGİAD’ın tepki gösterdiğini dile getirmemizi şu ifadelerle yorumladı: “Öyle anlıyorum ki, bu bir algı. Yani Trabzon kamuoyu sizin gibi düşünüyor. Sayın Aksoy’a yapılan saldırıyı yalnız TSGİAD kınamadı. Saldırı olur olmaz Sayın Aksoy’u ben de aradım. Geçmiş olsun dileklerimi ilettim ve yapabilecek bir şeyimizi olup olmadığı sordum.

Sonra, TSGİAD’ın ortak bir açıklama yapacağını duydum. Bizi aramalarını bekledim. Ama aramadılar, kendileri yaptılar. Dolayısıyla böyle bir algı oluştu. Şunu ifade etmek istiyorum ki, Aksoy’a yapılan saldırı hiçbir şekilde kabul edilemez. Hepimize yapılmıştır. Bu mesele henüz kapanmamıştır. Önümüzdeki günlerde geniş çerçeveli bir basın toplantısı yaparak, kamuoyunu bilgilendireceğiz. Ayrıca bu konudaki hassasiyetinize teşekkür ediyorum” dedi. Biz de Mahitapoğlu’nun hassasiyetine teşekkür ettik.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler