Emniyetten yılbaşı uyarısı!

Ordu Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü İsmail Erol, yılbaşı nedeniyle yarın gece trafik denetimlerin artacağını söyledi.Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü İsmail Erol, sürücüleri alkollü araç kullanmamak konusunda uyarırken, “Al

Emniyetten yılbaşı uyarısı!

Ordu Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü İsmail Erol, yılbaşı nedeniyle yarın gece trafik denetimlerin artacağını söyledi.

Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü İsmail Erol, sürücüleri alkollü araç kullanmamak konusunda uyarırken, “Alkollü sürücülerin bütün bu eğlencesi Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’nün çalışmasıyla karakolda bitecek” dedi.

Müdür Erol, yaptığı açıklamada, “Yarın akşam yılbaşı gecesi. Yılbaşı gecesinde vatandaşlarımız eğlenecekler. Yeni yıla girmenin mutluluğunu yaşayacaklar. Ancak trafik şubesinin hizmetleri 24 saat çalışan hizmetlerdir. Biz ekiplerimiz ile birlikte güzergahlarda bulunacağız. Yılbaşı gecesi nedeniyle alınacak ilave tedbirler olacaktır. Öncelikle ekip sayımızı, yaya devriyelerimiz, motorize ekiplerimizin sayısını artırdık. Denetleme ekipleri olarak bizlerde onların yanında olacağız. İnsanlarımız eğlenecekler. Biz trafik şubesi olarak vatandaşlarımıza alkol aldıkları zaman araç kullanmamalarını kesinlikle öneriyoruz. Alkol alan vatandaşlarımız büyük para cezası ödeyecek. Taksi ve dolmuşlar sabaha kadar çalışıyor. Onun için vatandaşlarımız alkollü araç kullanmasınlar. Bütün bu eğlence trafik denetleme şube müdürlüğünün çalışmasıyla karakolda bitecek. Kontroller sabaha kadar devam edecektir. Alkollü araç kullanırken kendisinin ve başkasının mal ve can güvenliğini tehlikeye sokuyorlar.Alkol alan arkadaşımız taksi çağırsın ama kendi aracını kullanmasın 2014 yılına sağlıklı ve mutlu girsin” diye konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel