Emniyet'ten silah operasyonu!

Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü tarafından, Torul ilçesi ve köylerinde silah imal ve ticareti faaliyetinde bulunan şahıslara yönelik yürütülen çalışma kapsamında 2 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar

Emniyet'ten silah operasyonu!

Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü tarafından, Torul ilçesi ve köylerinde silah imal ve ticareti faaliyetinde bulunan şahıslara yönelik yürütülen çalışma kapsamında 2 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi.

 

Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) tarafından, Torul ilçesi ve köylerinde silah imal ve ticareti faaliyetinde bulunan şahıslara yönelik yürütülen çalışma kapsamında 2 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyon sonucunda gözaltına alınan 4 şahıs, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

 

Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, silah imal ve ticareti faaliyetinde bulunan şahıslara göz açtırmıyor. Nisan ayı içerisinde Kürtün ilçesi ve köylerinde bu tarz faaliyetlerde bulunan şahıslara yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonla 4 şahsın tutuklanmasını sağlayan KOM ekipleri, son olarak Torul ilçesi ve köylerinde silah imal ve ticareti faaliyetinde bulunan şahıslara yönelik Trabzon ilinin de katıldığı eş zamanlı operasyonla 4 şahsın daha tutuklanmasını sağladı.

 

Torul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Gümüşhane ve Trabzon illerinin katıldığı eş zamanlı operasyonda, Gümüşhane'nin Torul ilçesinde ikamet eden İ. Y, E. S, E. H ile Trabzon ilinde ikamet eden İ. Ş isimli şahısların ikametlerinde yapılan aramalar sonucunda, toplam 128 adet mermi, 1 adet şarjör, 1 adet faturasız kuru sıkı tabanca, bu tabancaya ait şarjör ve 44 adet kuru sıkı mermi, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve 25 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi. Düzenlenen operasyon sonucunda gözaltına alınan 4 kişi, 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet suçlamasıyla çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler