Emniyette görev değişimi

Son atamalarla Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alınan Ordu İl Emniyet Müdürü Hakan Kırmacı, görevini İsmail Dalkılıç’a devretti.Ordu İl Emniyet Müdürlüğü’nde gerçekleşen devir teslim törenine, Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve emniyet personell

Emniyette görev değişimi

Son atamalarla Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alınan Ordu İl Emniyet Müdürü Hakan Kırmacı, görevini İsmail Dalkılıç’a devretti.

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü’nde gerçekleşen devir teslim törenine, Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve emniyet personelleri katıldı. Yeni Emniyet Müdürü İsmail Dalkılıç, 2 yıl boyunca Ordu İl Emniyet Müdürü görevini yürüten Hakan Kırmacı’ya hizmetlerinden dolayı plaket ve çiçek takdim etti. Hakan Kırmacı ise değişikliğin hayırlı olması temennisinde bulunarak Ordu İl Emniyet Müdürü İsmail Dalkılıç’a Ordu İl Emniyet Müdürlüğü’nün forsunu verdi.

DALKILIÇ: “ZAMANLI ZAMANSIZ AYRILMAK ZORUNDA KALABİLİYORUZ”

Emniyet Müdürü İsmail Dalkılıç, burada yaptığı açıklamada, “Ordu’ya emniyet müdürü olarak atandım. 1,5 yıldır polis başmüfettişi olarak görev yapıyordum. Bizim teşkilatımızda tayinler sıkça yaşanmaktadır. Atandığımız bu görevlerde belirli bir süre yok. Bazen sürprizler oluyor. Zamanlı zamansız ayrılmak zorunda kalabiliyoruz. Bu yıl içinde de ikinci kez kararname çıktı. Bu kararname ile Ordu İl Emniyet Müdürlüğü görevine atandım. Sayın müdürümüz Hakan Kırmacı, 2 yıldan fazla Ordu ilimize hizmet etti. Bugün itibariyle de görevini tamamladı. Ondan bu görevi ben devralıyorum. Hizmeti daha ileri götürmek için çalışacağız. Ben sayın müdürüme buradaki hizmetleri için tüm emniyet müdürlüğü çalışanları adına teşekkür ediyorum. Bundan sonraki görevinde, alabileceği diğer görevlerde kendisine üstün başarılar diliyorum. Ailesiyle sağlıklı mutlu nice günler diliyorum” diye konuştu.

Hakan Kırmacı, Ordu İl Emniyet Müdürlüğü personelleriyle vedalaşarak buradan ayrıldı.

20140217aw009517_01.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel